4 Ekim 2011 Salı

Yedigün'ün Yeni Virali

Yedigün Facebook sayfasında bir polisiye-komedi dizisini yayınlamaya başladı. Yaz boyunca Facebook sayfasında takipçilerine sürpriz hediyeler kazandıran ve eğlenceli yarışmalara imza atan Yedigün, bu kez Amerikan polisiye filmlerinin klasik repliklerinin geleneksel Türk esprileriyle birleştirildiği dizisiyi takipçilerini sunuyor. ‘’Patlak Sokaklar’’ adı verilen ve toplam 5 bölümden oluşuyor.
Yedigün bu proje için, internet dünyasında paylaştıkları viral videolarla ünlenen Batesmotelpro grubu ile işbirliği yaptı. Patlak Sokaklar dizi formatında, toplam 35 kişilik profesyonel bir set ekibi tarafından İstanbul’un farklı mekanları kullanılarak yaratıldı. Yaratıcılarının “Ameri-Turco” olarak adlandırdığı polisiye-komedi türündeki dizinin dikkat çekici yanı Amerikan filmlerinin klasikleşmiş repliklerinin geleneksel Türk esprileriyle birleştirilmiş olması. Facebook.com/Yedigün sayfasında geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin ilk bölümü internetteki ikinci gününde youtube onur listesinde tüm dünyada ilk 100’ün içerisine girdi.
Facebook.com/Yedigün sayfasında her Perşembe saat 17.00’de paylaşılan “Patlak Sokaklar”da macera John Lemmon ve Billy Billy isimli iki dedektifin dünyadaki en esrarengiz vakayı çözmek üzere acil olarak olay yerine çağrılmasıyla başlıyor. İkilinin dünyanın en iyi dedektifleri olmalarına karşın karşılarındaki gizemli düşmanlarının da dünyadaki en zeki suçlular olmaları, kahramanlarımızın işini içinden çıkılmaz hale getiriyor. Yedigun'un dijital reklam ajansi Karbonat tarafindan yaratilan seride çekimler 35 kişilik profesyonel bir ekip tarafından İstanbul’un çeşitli mekanlarında gerçekleştirildi. Dizinin seslendirmeleri 3000’den fazla filmde benzer karakterleri seslendiren duayen isimler tarafından gerçekleştirdi. Dizide toplam 9 profesyonel tanıdık ses görev aldı. Çekimler esnasında Flort grubu filmin 70’ler atmosferini yaratan müziğini yaptı. Patlak Sokaklar dizisinin ilk bölümü 22 Eylül Perşembe günü izleyicileriyle Facebook.com/Yedigün sayfasında paylaşıldı.
"Alıntıdır"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder