11 Ekim 2011 Salı

Ozan Garanti'de

Garanti Bankası, bankacılık ürünleri ve alt markası Bonus Card için yeni reklam kampanyalarına başladı.
"Garantisiz Kimse Kalmasın" sloganının kullanıldığı reklam kampanyanın kahramanları 4 animasyon karakteri; köpek, eşek, kumru ve tavuk, “Garantili Dostlar” olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Kahramanlar “Garantisiz kimse kalmasın bizce” diyerek vatandaşların ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenerek, Garantili olurlarsa hayatlarının nasıl kolaylaşacağını anlatıyor, onları en yakın şubeye götürerek Garanti’yle tanıştırıyor.
Garantili Dostlar, 2012’de de devam edecek yeni kampanya kapsamında, TV ekranları, gazeteler, otobüsler, duraklar ve şubelerde; herkese Garantili olmanın faydalarını anlatacak.
Kahramanlardan köpeği Haluk Bilginer, eşeği Ozan Güven, tavuğu Nihal Yalçın ve kumruyu Hasibe Eren seslendiriyor.
Bonus’un yeni yüzü Ozan Güven
“Bonus Kafa” ile halk kahramanı konseptini birleştiren Bonus’un yeni reklam kampanyası da başladı. Kampanyada, Bonus Kafa karakterini Ozan Güven canlandırıyor. Karakteriyle Bonus markasıyla örtüşen Güven, reklam filminde, bir kahraman olarak dağıttığı bonuslarla halkın dertlerine derman oluyor. Televizyon filmleri, gazete ilanları, raket ve bilbordlar aracılığıyla tüketiciyle buluşan kampanyayı Alametifarika hazırladı. Keyifli ve eğlenceli reklam filminin yönetmenliğini ise Türkiye’de animasyon filmlerinin tanınmış ismi Turgut Akaçık yaptı.
"Alıntıdır"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder