19 Ekim 2011 Çarşamba

THY Reklam Müdürü'ne Bir Ödül Daha


Türk Hava Yolları (THY) son yıllardaki yatırım, proje ve reklamlarıyla tüm dünyanın dikkatini çekerken, "Media&Marketing (M&M)" dergisinin bu yılki "Uluslararası Pazarlamacı" ödülünü THY Reklam Müdürü Serdar Ekrem Şirin aldı. Pazarlama sektörünün önemli dergilerinden "Media&Marketing", THY Reklam Müdürü Şirin'in de yer aldığı 5 kişiyi "Uluslararası Pazarlamacı" ödülüne aday gösterdi. İnternet üzerinden yapılan ve 3 hafta süren oylamada en fazla oyu alan Şirin, ödülün sahibi oldu.
Konuyla ilgili konuşan Şirin, "Uluslararası Pazarlamacı" ödülünün şahsa verildiğini anımsatarak, "Bildiğim kadarıyla ilk kez bir Türk bu dalda ödüle aday gösterildi. Yurt dışından gelen oyların, yurt içinden gelenlerden daha fazla olduğunu söylediler. Dolayısıyla bu durum, THY'nin yaptığı işlerden duyulan memnuniyeti de gösteriyor" diye konuştu.
Yurt içinde ve dışında birçok alanda ödül aldıklarını belirten Şirin, "THY ile yaptığımız işlerin pazarlama profesyonelleri tarafından da takdir edildiğini görmek güzel. 7-8 yıldır THY sürekli büyüyor. Bunun şimdi meyvelerini topluyoruz" dedi. İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan törende, toplam 17 dalda ödüller sahiplerini buldu. "Uluslararası Pazarlamacı" ödülü için derginin oluşturduğu 5 kişilik kısa listede Şirin'in yanı sıra, AB InBev, Itau, Credit Suisse ve Unilever şirketlerinden yöneticiler de aday gösterilmişti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder