27 Ekim 2011 Perşembe

DPİD Ödülleri Sahiplerine Kavuştu

Doğrudan Pazarlama Ödülleri sahiplerini buldu. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği'nin (DPİD) düzenlediği organizasyonun ödül töreni Rahmi M. Koç Müzesi'nde gerçekleşti.
İnteraktif Pazarlama, Veritabanına Dayalı Pazarlama, Satış Noktasında ve Sahada Pazarlama ile Etkinlik Pazarlaması ana kategorileri altında toplam 19 başlıkta birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri dağıtıldı. Ayrıca EP - En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması ve CM- En Cesur Müşteri kategorilerinde özel ödüller de verildi.
Törenin açılış konuşmasını yapan Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği Başkanı Murat Karamanoğlu: "Doğrudan Pazarlama sektörü her geçen yıl büyüyor. Sektörün ülkemizdeki pazar büyüklüğü 1,2 milyar dolar'a ulaşmış durumda. Bu büyüme ile birlikte bu sene 4.'sünü düzenlediğimiz ödüllere 20 kategoriden 77 farklı ajans ve toplam 250 proje başvurdu. Başvuruda bulunan projelerin hepsi gerçekten çok iyiydi. Şirketlerin doğrudan pazarlama iletişimine verdiği önemin arttığını görmekten ve ödüllere gösterilen ilgiden ötürü mutluyuz. Projeler bize ülke olarak bu sektörde geldiğimiz noktayı daha net gösterdi. Bir sonraki ödüller için daha fazla başvuru olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Daha fazla bilgi ve kazananların listesi için http://www.dpodulleri.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
"Alıntıdır"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder