6 Ekim 2011 Perşembe

JAmZZ

21. Akbank Caz Festivali kapsamında yetenekli amatör caz müzisyenlerini usta caz sanatçılarıyla buluşturan JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması'na yönelik “Sen Çalabilir misin?” başlıklı video online ortamlarda ilgi görüyor.
Caz tutkunlarının her yıl beklediği Akbank Caz Festivali kapsamında, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan "JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması"nın viral videosu internette yayılmaya devam ediyor.
Viral video “Sen çalabilir misin?” sorusuna karşılık “Ben daha iyi çalarım!” diyenleri, ustalarla jam session yapma fırsatı veren “Jamzz Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması”na davet ediyor. Farklı yaş gruplarından İstanbulluların trombon, saksafon, davul gibi müzik aletlerini çalabilmek, hatta ses çıkarabilmek için uğraştıkları gülümseten video, Zapkolik, Youtube ve Vidivodo gibi popüler video paylaşım sitelerinde üç hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 250 bin kişi tarafından izlendi.
30 yaşını aşmamış amatör genç yetenekler Festival’in bir parçası olma ve profesyonel sanatçılarla birlikte sahne almak üzere “JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması”nda biraraya geliyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder