2 Aralık 2011 Cuma

Leo Burnett'te Kadro Yenilenmesi

Leo Burnett Worldwide şirket içindeki iki önemli liderlik görevine Andrew Edwards ve Vladimir Tkachev’i atadığını açıkladı.  

Edwards artık Leo Burnett’in Macaristan, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya ve Türkiye’den oluşan Orta Avrupa bölgesinden sorumlu olacak.

Leo Burnett İngiltere’nin Başkanı ve CEO’su olarak görev yapmaya devam edecek. Leo Burnett’in Global Liderlik Komitesi üyeleri arasında bulunan Edwards, daha önce de Orta ve Doğu Avrupa’da Arc Worldwide markasının öncülüğünü yapmıştı.  

Leo Burnett Worldwide Başkanı ve CEO’su Tom Bernardin “Andrew’ın liderliği, çalışma tutkusu ve kararlılığı Orta Avrupa’daki çalışanlarımıza ve müşterilerimize çok yararlı olacak. İngiltere’de yaptığı gibi, en kaliteli insanları gruba çekmeyi ve yanında tutmayı başaracak; onlara sonuç alabilmeleri için gerekli yetkileri verecek” dedi.
Leo Burnett Orta Avrupa Başkanı Andrew Edwards da, “Bu görev hayır diyemeyeceğim kadar cazipti. Yeni Avrupa ilginç, heyecan verici bir piyasa, batı Avrupa piyasalarına oranla, fazla girilmemiş, yeni ve yeniliğe açık. Leo Burnett’in bu bölgede büyüme ve genişleme konusundaki kararlılığını da göz önünde bulundursak, dünyanın en ilginç gelişen piyasalarıyla birlikte çalışma fırsatı var önümüzde. Bu bölge Leo Burnett’in uzun vadeli stratejik büyüme planları açısından çok önemli” diye konuştu.
Leo Burnett’in Estonya, Kazakistan, Letonya, Litvanya ve Ukrayna’dan oluşan Doğu Avrupa bölümünü ise artık Tkachev yönetecek. Rusya’daki bir numaralı ajans olan Leo Burnett Rusya’nın Başkanı ve CEO’su olmayı da sürdürecek. Tkachev aynı zamanda Leo Burnett Global Liderlik Komitesi’nde de görev yapıyor ve komitenin en genç üyesi.

Bernardin “Vladamir parlak ve kararlı bir lider, korkusuz azmi ve şimdiye kadar başardıklarıyla Rusya’daki operasyonlarımızda kritik rol oynadı” dedi. “Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve Estonya, Kazakistan, Letonya, Litvanya ve Ukrayna’daki şöhretimiz de artık onun liderliği ve vizyonundan yararlanacak.”
"Alıntıdır"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder