27 Aralık 2011 Salı

Clockwork'e Ödül

Clockwork, McDonald's Türkiye internet sitesi ile dünyanın en saygın ve prestijli dijital mecra yarışmalarından Interactive Media Awards 2011 restoran kategorisinde 'üstün başarı ödülü' kazandı. 
McDonald’s’ın internet sitesini hazırlayan Clockwork ajans başkanı Serkan Arı konu ile ilgili şunları söyledi: “McDonald’s hem dünyanın en değerli markalarından biri, hem de Türkiye’de en çok tanınan markalar arasında yer alıyor. Biz de hem Clockwork ekibi, hem de McDonald’s yöneticileri olarak markaya ve onun internet sitesinin ziyaretçilerine yakışan bir site tasarlamak ve yönetmek konusunda karşılıklı anlayış ve işbirliği içinde çalışıyoruz. Çabalarımızın bu şekilde ödüllendirilmesinden ve bu ödülün McDonald’s’ın Türkiye’deki 25’inci yılını kutladığı bir zamana gelmesinden çok mutluyuz.”
McDonald’s Pazarlama Direktörü Bora Tanrıkulu ise, “Misafirlerimizle kurduğumuz iletişimde web sitemizi çok önemsiyoruz. Arzu edilen her türlü bilgiye ulaşılabilen, yalın, kullanıcıyı yormayan,  keyifli bir web sitesi olması için büyük özen gösterdik. Aynı şekilde sitenin interaktif bir kullanım sunması da bizler için önem arz eden bir başka önemli noktaydı. Türkiye’deki 25’inci yıldönümümüzde, bu alanda dünyanın en saygın yarışmalarından biri olan Interactive Media Awards’tan ödül almak büyük mutluluk kaynağı” dedi.
"Alıntıdır"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder