15 Aralık 2011 Perşembe

Kırmızı Bölge Bu Akşam

Türkiye genelindeki, reklamcı ve reklamverenlerin bir araya geleceği 2. Kırmızı Bölge Ödül Töreni bu akşam İzmir’de düzenlenecek.

Türkiye genelinde 61 ajanstan 418 reklam içeren 316 başvuru yapılan yarışmada katılımcılar, Kıpkırmızı Bölge (büyük ödül), 13 Kırmızı Bölge (kategori birinciliği), bir özel ödül ve Radikal Canlı Kırmızı Bölge olmak üzere toplam 16 ödül için yarışıyor. 

Ödül töreni sırasında canlı olarak düzenlenecek Radikal Canlı Kırmızı Bölge yarışmasında, katılımcılar tören mekanında açıklanacak konu başlığı için sadece kalem ve kağıtla reklam fikri eskizi hazırlayacaklar. Bu eskizler arasından tören misafirlerin oylarıyla Radikal Canlı Kırmızı Bölge ödülünün sahibi belirlenecek.

Kırmızı jürisinin bu yılki jüri başkanlığını Akdeniz Reklamcılar Derneği başkanı ve Graphx Ajans eşbaşkanı ve yaratıcı yönetmeni Cihan İşbaşı üstlenirken, jürinin moderatörlüğü ise oy kullanma hakkı bulunmayan, Kırmızı Ödülleri koordinatörü Gürül Öğüt tarafından yapıldı.

Kırmızı Ödülleri 2010 yılında Kırmızı Bölge’yi başlattı. Sadece İstanbul dışındaki reklam ajanslarının katılabildiği Kırmızı Bölge yarışması başlatılmadan önce Kırmızı Ödülleri 2004 yılında 'En iyi bölgesel reklam' ve 'En iyi bölgesel reklam kampanyası' kategorileri açtı. 2010 yılından itibaren ise, Kırmızı Bölge ile birlikte İstanbul dışındaki reklam ajansları için 15 ayrı sektörel içerikli kategori sunulmaya başlandı. İstanbul dışındaki reklam ajansları ister ulusal veya yerel basında yayınlanmış reklamları ile Kırmızı Bölge’ye katılabiliyor.

"Alıntıdır"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder