10 Kasım 2011 Perşembe

TV Reklamlarında İletişim Gene Zirvede

Televizyonda yayınlanan reklamlar içinde iletişim sektörü toplam 400 saatle ilk sırada yer alıyor.
Nar Ajans’ın yaptığı araştırmaya göre ekim ayı içinde iletişim sektöründe en çok reklamı 152 saati aşan süreyle Turkcell verdi. Vodafone en çok reklam veren ikinci iletişim firması.  Bu iki şirketi Türk Telekom takip ediyor.
Aynı araştırma verilerine göre, geçtiğimiz ay ekranda yayınlanan reklamlar içinde sektör bazında ikinci sırada 344 saat ile gıda sektörü yer aldı. Ülker toplam 45 saat ile sektörde ilk sırada bulunurken, Eti ve Şahin Sucukları yayınlanan reklam sıralamasında ikinci ve üçüncülüğü aldı.
Ekim ayında televizyonda yayınlanan reklamlar içinde sektör bazında üçüncü sırada, toplam 329 saatle inşaat sektörü yer alırken, Dap Yapı toplam 33 saatle birinci sırayı aldı. Sarphan ikinci, Soyak da üçüncü oldu.
Araştırmaya göre yayıncılık sektörü toplam 255 saatle dördüncü sırada. Bu sektörün ilk üçü Digitürk, Zaman ve Sabah gazeteleri.
Kozmetik ve kişisel bakım sektörü, toplam 225 saat reklamla beşinci sırayı aldı.
L’oreal Kozmetik 19 saat reklam vererek geçtiğimiz ayı sektöründe birinci sırada tamamladı. Colgate ve Avon en çok reklamı yayınlanan diğer markalar oldu.
"Alıntıdır"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder