27 Kasım 2011 Pazar

McCann Erikson İstanbul'da Yaprak Dökümü

McCann Erickson İstanbul CEO’su Tankut Karahan, 16 senedir görev yaptığı ajansından ayrılacağını açıkladı.
 
Karahan ayrılığını “1995 yılından beri gururla hizmet verdiğim, 2001 senesinden itibaren Genel Müdür ve 2005 senesinden itibaren de CEO görevlerini üstlendiğim ajansımızda bayrağı devretmemin zamanı geldi” sözleriyle açıkladı.

Tankut Karahan halen görevine devam ettiğini ve bir süre daha edeceğini, gelecek ile ilgili planlarını da kesin ayrılış tarihini belirledikten sonra açıklayacağını ilave etti.   

Bu süreçte, McCann Erickson İstanbul'un yeni liderinin seçilmesine ve ajansın yeniden yapılandırılmasına yardımcı olmak amacıyla McCann WorldGroup Global Marka Lideri Richard Bonner-Davies görevlendirildi.

“Richard ve ben, ayrılmaz bir ikili olarak hem ajansın yeni liderini, hem de McCann'in global yapısı içerisinde benim için yeni fırsatlar bulmak için birlikte çalışıyoruz” diyen Tankut Karahan’ın sözlerine Richard Bonner-Davies şunları ekledi:  “Ne kadar zaman alırsa alsın, bu süreçte ikimiz de Istanbul’a bağlıyız. Amacımız, McCann Erickson İstanbul'un Tankut’un muhteşem önderliğinde olduğu gibi her zaman güçlü ve öncü olmasını sağlamak. Sağlam temeller üzerine kurulmuş, uzun süreli ilişkiler içinde olduğumuz mevcut müşterilerimize örnek hizmet vermeye ve potansiyel müşterilerimizle de aynı zihniyetle  profesyonelliğimizi paylaşmaya devam edeceğiz.”

"Alıntıdır"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder