11 Şubat 2011 Cuma

Batesmotelpro

Uzun zamandır kendilerini eğlendirmek amacıyla videolar çeken ekip, çok kısa bir süre içerisinde viral pazarlama yöntemini geliştiren bir gruba dönüştü. Viral pazarlama, en basit tanımıyla, sosyal medya ve diğer organik medya kanallarını kullanarak, yayılması planlanan içeriğin, belirlenen hedef kitleye en etkin ve samimi bir şekilde ulaşmasını amaçlayan bir taktiktir. Ya da kısacası insandan insana bulaşan fikirdir!

Batesmotelpro bu kadar çok sevilmeye başlandıktan sonra kendilerine artan talebi ve ajansların ilgisini bu videolarında zaten kendileri gayet güzel açıklıyorlar. Marketing Türkiye ekibi ile yaptıkları röportajı umarım siz de zevkle izlersiniz.


Ayrıca Batesmotelpro'nun Facebook profillerini ziyaret ettiğimde daha önce izlemediğim bir videolarına denk geldim. Avea'nın, Bonuslu Avea ürününün viral pazarlama yolunda çok sevilen Batesmotelpro seçilmişti. Bu videoları da gerçekten gayet samimi ve hoş bir video olmuş. Haydi izleyelim ve viral pazarlama örneğini de canlı görmüş olalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder